Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Γιώργος Θεοδωρίδης

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
υποψήφια Δήμαρχος Καίτη Κυλάκου


Γεννήθηκε στην Νίκαια το 1974, αλλά μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε στον Κορυδαλλό, στον οποίο κατοικεί τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του.
Αποφοίτησε από το Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πειραιά το 1992. Είναι πτυχιούχος του τμήματος  Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς επίσης και διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.). Εργάζεται επί 17 συνεχή χρόνια στη μέση εκπαίδευση ως καθηγητής Βιολογίας, Φυσικής και Χημείας. Επιπλέον, τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται και ως καθηγητής Μηχανολογίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Είναι παντρεμένος από το 2008 με την παθολόγο ιατρό Γαβρά Παρασκευή. Τα ενδιαφέροντα του άπτονται στους τομείς της πολιτικής, των επιστημών και του αθλητισμού. Γνωρίζει αγγλικά, ενώ παράλληλα είναι μελετητής των θετικών και τεχνολογικών επιστημών, αλλά και θαυμαστής της πολιτικής ιστορίας.  Αποτέλεσε για 8 χρόνια αθλητής σωματείου καλαθοσφαίρισης.
Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και θέτει την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ», θεωρώντας ότι ο Δήμος έχει άμεση ανάγκη επίλυσης των δύσκολων προβλημάτων του. Αυτά αφορούν την ανεργία που πλήττει όλες τις κοινωνικές τάξεις, τη δυσμενή οικονομική κατάσταση των πολιτών, καθώς και την ηθική κρίση αξιών που αυτή συνεπάγεται. Επιθυμία όλων είναι μια ευνομούμενη, δημοκρατικά και δίκαια, αυτοδιοικούμενη πόλη. Τα μέλη του «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» εγγυώνται μια διακαή και αέναη προσπάθεια για την τελική επίτευξη των παραπάνω στόχων ζωής.   



ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
:
6975125641
e-mail
:
g8eodoridis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.