Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αποστόλης Συρίγος

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στη Νίκαια, είναι Αρχιτέκτων μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ασκεί με επιτυχία το επάγγελμά του στον Κορυδαλλό.
Τον Νοέμβρη του 1987, παντρεύτηκε την Παρασκευή Καραστεργίου, και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Την Ευθυμία και τον Αργύρη, που σήμερα είναι φοιτητές στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πανεπιστημίου Villette στο Παρίσι (Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Paris La Villette) και στην Νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, αντίστοιχα.
Ο Α. Συρίγος, μαθήτευσε στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κορυδαλλού και κατόπιν ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την μέση εκπαίδευση στο 1ο γυμνάσιο Κορυδαλλού. Το 1976, αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, στην Ιταλία, από όπου και έλαβε το πτυχίο του με άριστα.
Την διετία 1976-1977 δραστηριοποιήθηκε στην κίνηση ‘’ Δημοκρατικών Μηχανικών Πειραιά’’. Από το 1979 έως και το 1981, διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πειραιά.
Από το 1982 έως και το 1989, ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής παράταξης, ‘’Δημοκρατική Ενότητα’’ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού. Την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ., την απέκτησε σε ηλικία μόλις 31 ετών και παραμένει μέχρι σήμερα ο νεότερος σε ηλικία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.
Υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής της “Δημοκρατικής Ενότητας” στις δημοτικές εκλογές το 2002 και το 2006.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Απόστολος Συρίγος, από το 1976, δίνει καθημερινά την δική του μάχη και τους αγώνες για την καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών του. Είναι άριστος γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μιας και θήτευσε δίπλα στον αείμνηστο ‘’δάσκαλο’’ της Τ.Α. Δημήτρη Μαλαγαρδή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.